Mam ciągły problem z moim HAH Touring i zużyciem tylnych opon po wewnętrznej stronie. Opony, które były w samochodzie, zużywały się od wewnątrz tak szybko, że skończyłem wymieniając cały zestaw na nowy zestaw opon Goodyear Z o wysokich osiągach. Doskonałe opony o świetnym prowadzeniu, niskim poziomie hałasu itp. Po odczuciu głośniejszego niż zwykle hałasu na drodze podczas niedawnej długiej podróży, zabrałem pojazd z powrotem do Goodyear, gdzie kupiłem opony i cholera, to samo działo się znowu po wewnętrznej stronie tylnych opon. Wiosną zleciłem rotację i ponowne wyważenie opon oraz wykonanie geometrii kół, co sprawiło, że wszystko było dokładnie tak, jak powinno. Skontaktowałem się z lokalnym dealerem Hondy, aby wyjaśnić sytuację, w której kazali mi natychmiast przyprowadzić samochód i umieścili go na swoim stanowisku do geometrii kół. Geometria kół była ponownie idealna zgodnie ze specyfikacją Hondy. Na marginesie, nie przewożę pasażerów ani niczego w bagażniku tego samochodu. 99% jego życia byłem tylko ja.